Известие

Collapse
No announcement yet.

Я кажете аз ли не съм в ред или наистина колата ме ебава!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ultrashock
    Днеска си намерих Дебитомер 100 лв втора ръка, взех го за тест че продавача ми е авер и сега до понеделник трябва да проверя дали бачка както трябва! 100 лв добра цена ли е или да търся по тънко!?
    Ако ти е на бош може да се намери от самия бош на половин цена нов ако те интересува...
    Lexus IS200

Comment

Абе, да не се бъркам където не ми е работа, че от скоро търкалям Алфа, ама при тоя вид проблем първото нещо, което се сещам е запушен катализатор
      Другото, което ме очудва в тия коли е, че още ги карате с 10W40, което е полусинтетика, а до сега не съм виждал бройка на под 350к километра и ми се струва, че това масло им е тънко, ма вие си знаете, не давам акъл, само си разсъждавам

П.С.: Май написах безмислен пост, но все пак виж си катализатора, ако имаш такъв де, няма да ти навреди, ако не помогне
      Alfa Romeo 166 '02 2,4 JTD
      sigpic

Comment

Аз съм го махнал на втория ден като взех колата, така че проблема не е там. Аз днеска пробвах другия дебитомер обаче пак същото, явно трябва да се настрои пак за да заработи или просто и този е издухал!?? Имате ли идея дали като го сложа трябва да заработи веднага!
        Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'

Comment

Тъй!!! днеска смених маслата ремъците и филтрите. Носачи и всичко което трябваше. Доста добре вървеше топла. Като я подкарах тя вече беше загряла. Утре ще я покарам студена и после ще видя дали има разлика. Така като я натисках добре вървеше. Утре ще разберем
          ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Днеска я покарах извън града и в града доста добре върви. няма проблеми вече не усештам да е тромава. явно всичко е наред
            дано и за напред да е така

Поздрави

Comment

Аз съм го махнал на втория ден като взех колата, така че проблема не е там. Аз днеска пробвах другия дебитомер обаче пак същото, явно трябва да се настрои пак за да заработи или просто и този е издухал!?? Имате ли идея дали като го сложа трябва да заработи веднага!
              А кой ти каза че дебиломера ти е за смяна
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Еми бях на диагностика и това излезе, плюс това като разкача буксата и колата проработва горе долу както трябва.

Comment

Еми бях на диагностика и това излезе, плюс това като разкача буксата и колата проработва горе долу както трябва.
                  Нормално е като откачиш буксата колата да променя работата си защото влиза в сервизен режим

П.С.Я вземи отиди до Бобо да ти каже наистина какво и е на колата
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ами аз понеже съм го взел дебитомера за проба и ще го проверя утре, ако се окаже че не е това ще отида в сервиза на Бобо да погледне и той за какво става дума!

Comment

Ами аз понеже съм го взел дебитомера за проба и ще го проверя утре, ако се окаже че не е това ще отида в сервиза на Бобо да погледне и той за какво става дума!
                      какво стана колега оправи ли се . Моята е пушка вече

Comment

Ми не в момента е в авариен режим и колата работи но ще харчи повече и не върви толкова ама ще е така докато намеря! Про тебе какво се оказа!?

Comment

Конкретно на твойта кола нищо неща да гледам Кат гледам как смени всичко с втора употреба даже и тва дет го нема у колата мерси съм от теб - предлагам да вземеш един мотор втора ръка за 100лв и да пробаш дали не ти е издухал мотора
                          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                          sigpic
                          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

:P Е какво толкова съм взел втoра употрба, пробвах с дебитомера но не се получи и го върнах, друго не съм зимал, какво ме нападнахте тука! Неразбирам какъв е проблема да си търся дебитомер втора ръка, като се има в предвид че нов оригинален струва доста пари, а с китайски некакси не ми се занимава. Напослдък доста храна изядох в тоя форум, какво толкова сгафих неможах да разбера. Аз пиша в този форум понеже си мисля че има доста свесни хора и взаимно обменяме опит за различните проблеми с Алфа! Стига сте ме нападали, досега на никой нищо лошо не съм казал!

Comment

Ми не в момента е в авариен режим и колата работи но ще харчи повече и не върви толкова ама ще е така докато намеря! Про тебе какво се оказа!?
                              ми не знам точно смених маслата ремъците филтрите и като че ли се оправи. не забелязвам тромавост....
                              ама сега пък се обади МПХ ... ша го сменям .. някой може ли да ме орентира с цена

Comment

имах същия проблем гърнетата бяха запушени

Comment

Working...
                                X